Този референдум е против Конституцията, той е незаконен. Да задаваш

...
 Този референдум е против Конституцията, той е незаконен. Да задаваш
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Референдумът против еврото е евтин пиар трик, ”Възраждане” манипулира народа

  " Този референдум е срещу Конституцията, той е противозаконен. Да задаваш въпрос на българското общество, който знаеш, че е незаконен, това е операция, корист с публичното доверие. „ Възраждане ” може най-малко да се извинят на излъганите да подпишат. ”, добави той.

 

„ ГЕРБ не престават да вършат реверанси към „ Възраждане ” в парламентарна зала. Ако твоето име е „ Граждани за европейско развиване на България ”, не би трябвало да си сътрудничиш с партии, изповядващи полезности, противоположни на твоето име ”, акцентира още Лорер.

 

Президентът Зеленски е добре пристигнал у нас. Той е водач на страна във война, неговата сигурност е извънредно значима. Самата възможност да пристигна у нас е извънредно значим знак. Той не върви където и да е. Това на първо място е израз на признателност.

 

По думите му българските муниции евентуално са избавили хиляди животи в Украйна.

„ Важно е България да се освободи от едно съоръжение, за което сме платили на Русия прескъпо и няма да го употребяваме. Проектът „ Белене ” явно няма да се случи. Икономически за нас е отлично да си възстановим средствата ”, разяснява той концепцията да продадем оборудването на централата на Украйна.

 

„ Всички страни в НАТО оказват помощ на Украйна, само че не желаят да влизат директно в спора. Има предпочитание за участието на Украйна в НАТО, само че след края на спора. Декларацията ни в тази поддръжка ще бъде признато с огромно болшинство в Народно събрание ”, добави той.

 

„ Докладът на Европейска комисия е закъсняло положително начало. Ако Европа се убеди, че сме тръгнали необратимо в позитивна посока, считам, че Шенген може да бъде реализиран още до края на тази година ”, счита още той.

 

„ Невинаги се разбираме с ГЕРБ. Когато се разберем за среща в петък в 10 часа, това значи среща в петък в 10 часа, с или без закуска, с или без имунитет ”, разяснява той несполучливите лидерски срещи сред ПП-ДБ и ГЕРБ.

 

Той акцентира, че ръб по номинации ще може по транспарантен метод да изясни кой кого е номинирал и за какво. „ Доникъде сме към момента с него обаче. ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР